voorbereiding opendeurdag: mini-saté

maken mini-saté


Ingrediënten:

  • kipfilet             
  • paprika's
  • ui
  • mini-satéstokjes
  • olie 
  • kippenkruiden             
bereiding:
  1.  snij de kipfilet in gelijke vierkante blokjes, leg de gesneden blokjes kip in de koelkast.
     2.   Snij de groenten in iets kleinere stukjes dan de kip.
     
     3.   Meng de olie op een bord met kippenkruiden, dit gebruiken we straks voor de kipsaté.

     4.   Neem de mini-satéstokjes en bereid de saté als volgt: neem 3 stukjes kip 2 stukjes ui en 2                    stukjes paprika en prik ze erop.
     
     5.  Rol nu de saté in het mengsel. 

     6. Bak de saté in olie.
     
     7. En gaar ze nu verder in de oven.

   

     





Geen opmerkingen :

Een reactie posten